Hemabo
FB IN
NL | EN | DE

Activiteiten

activiteitenFocus op het product

Hemabo bewerkt hoogwaardige kunststoffen voor medische en industriële toepassingen. Het ontwikkelen van kunststof componenten is een uitdagend karwei. Niet alleen vanwege het grote aantal beschikbare materialen, maar ook vanwege afwijkende fysische eigenschappen. Dit vraagt om een andere ontwerpbenadering dan bijvoorbeeld metaaldelen. Elk product dat we fabriceren, krijgt dan ook onze volle aandacht.


Specialist in zeer nauwkeurige delen

Hemabo kan een breed scala aan technische kunststoffen verwerken tot zeer nauwkeurige eindproducten. Ons hoog opgeleide personeel levert dan ook uitsluitend maatwerk.


DSC_1024

Specialist in acrylaatbewerking

Een van onze specialiteiten is het bewerken van acrylaat. Dat doen we met geavanceerde machines waarna handmatige nabewerking plaatsvindt. Onze professionals maken van platen, buizen en staven de meest complexe producten en samenstellingen.


 Advies en begeleiding

Een van de kernactiviteiten van Hemabo is advies en begeleiding met betrekking tot het productierijp maken van componenten. Hemabo denkt als partner voortdurend met u mee. Op die manier leidt de juiste oplossing uiteindelijk tot het beste product.

Hemabo, precisie in kunststoftechniek

Top