HET DNA VAN HEMABO:
ALLES AAN DE KANT VOOR DE KLANT

Wat Hemabo levert is topkwaliteit en altijd maatwerk. Hemabo strijdt voor topkwaliteit, dat is voor opdrachtgevers de werkelijke motivatie om te kiezen voor Hemabo.

Goed met alle geledingen in uw organisatie

Hemabo communiceert met alle geledingen in uw organisatie op inhoudelijk niveau. Van inkoper tot engineer. Van programmeur tot en met directie. Ze schakelen snel en doorgronden goed wat de belangen zijn van elke bedrijfsdiscipline bij de opdrachtgever. Uw wereld is al snel die van Hemabo.
Hoe hoog en uiteenlopend uw technische en innovatieve maatwerkwensen ook zijn. Het resultaat van dit samenspel? Een product dat aan elke eis voldoet: technisch, logistiek, budgettair en planmatig.

KENNIS GEBORGD

Hemabo heeft een mix in huis tussen ervaren medewerkers en een goede onderstroom van jong talent. Intern is er een voortdurende kennisoverdracht tussen medewerkers. Daardoor blijft deze waardevolle knowhow in de organisatie en dus in hun DNA. Eveneens leggen zij al deze opgedane kennis overzichtelijk en herleidbaar vast in hun software. Vooral ook praktisch voor opdrachtgevers die repeterende orders plaatsen. Zou een medewerker onverhoopt vertrekken? Dan blijft deze kennis dus geautomatiseerd in hun DNA verankerd. Hemabo’s medewerkers zijn niet alleen uitvoerders. Ze denken mee in de klantreis, geven hun mening en overleggen ook rechtstreeks met de klant voor een maximaal resultaat. Met uiteindelijk een verhoging van de kwaliteit van uw kunststof producten.

TEST HEMABO UIT MET TESTEN…..

Prototypes test Hemabo graag samen met u. Ze betrekken er hun medewerkers bij, en werken samen met alle disciplines binnen de opdrachtgever. Ze testen kritisch, overleggen voortdurend en komen samen met u tot een resultaat. Denk aan het testen van prototypes, maar ook ideeën en concepten die deze gematerialiseerde fase nog niet hebben bereikt. Dus: test Hemabo gerust uit met testen….