Hemabo
FB IN
NL | EN | DE

Bedrijfsprofiel

HemaboToppositie in Europa

Hemabo heeft meer dan 50 jaar ervaring met het realiseren van complexe vormen en samenstellingen naar de hoogste standaarden. We vervullen dan ook een toppositie binnen Europa als het gaat om het mechanisch bewerken van kunststoffen uit halffabricaat.


 

Modern machinepark
Machinepark

De Europese markt voor technische maakdelen ontwikkelt zich steeds meer naar relatief lagere volumes met een zeer grote diversiteit aan componenten. Hemabo speelt hierop in met state-of-the-art machines in een zeer modern machinepark. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine, repeterende series als grotere volumes.  Klik hier voor een overzicht van onze machines.

 

 


 

DSC_1134

Creatieve oplossingen

Praktische problemen vragen vaak om creatieve oplossingen. Onze ontwerpafdeling ontwikkelt samen met opdrachtgever, technische diensten en instrumentmakerijen de meest uiteenlopende klantspecifieke producten.


Excelleren in flexibiliteit en betrouwbaarheid

Bij Hemabo zijn we gedreven om uit elke dag het beste te halen. We springen flexibel in op elke vraag en gaan langdurige relaties aan met onze klanten. Ondertussen investeren we in innovatieve productietechnologieën, supportsystemen en kennis. Zo werken we dagelijks aan het vervullen van onze ambitie: excelleren in flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Top