Voor elk specifiek probleem vindt Hemabo de oplossing. Niet alleen dankzij ervaring, maar ook door tot in detail mee te denken met de klant. Hemabo richt zich op de fabricage van maakdelen naar tekening. Die vindt grotendeels plaats in een CNC-omgeving. Daarbinnen realiseren ze de hoogst haalbare tolerantie en afwerkingseisen voor een veelvoud aan kunststof materialen.

TEAMWORK TUSSEN MENS & MACHINE

Hemabo heeft de absolute top aan machinerie en tools in huis, plus een goed opgeleid en zeer ervaren team engineers en bewerkers. Die mix van mens en machine garandeert de typische constante en hoogwaardige Hemabo kwaliteit. Als het aankomt op de mechanische bewerking van kunststoffen uit halffabrikaat, kunnen ze alles bedenken en maken. Tegelijkertijd maakt de toegang tot al deze technische mogelijkheden Hemabo positief-kritisch. Uw idee, uw tekening en uw specificaties beoordelen ze met hun team tot op detailniveau. En als ze kansen op verbeteringen zien, overleggen ze deze. Want soms kan iets anders of beter. Of voordeliger of constructief beter.

Heeft u een specifiek probleem op het gebied van kunststof? Neem dan contact op met Hemabo. Zij gaan graag met u om tafel voor een creatief en passend antwoord op uw vraag.