MAATWERK

Voor elk specifiek probleem vinden wij de oplossing. Niet alleen dankzij meer dan 60 jaar ervaring, maar ook door tot in detail mee te denken met de klant. Wij investeren in kennis en machines en richten ons op de fabricage van maakdelen naar tekening. Die vindt grotendeels plaats in een CNC-omgeving. Daarbinnen realiseren wij de hoogst haalbare tolerantie en afwerkingseisen voor een veelvoud aan kunststof materialen.

TEAMWORK TUSSEN MENS & MACHINE

Wij hebben de absolute top aan machines en tools in huis, plus een goed opgeleid en zeer ervaren team engineers en bewerkers. Deze mix van mens en machine garandeert onze typische constante en hoogwaardige kwaliteit. Als het aankomt op de mechanische bewerking van kunststoffen uit halffabricaat, kunnen wij praktisch alles bedenken en maken. Tegelijkertijd maakt de toegang tot al deze technische mogelijkheden ons positief-kritisch. Jouw idee, tekening en/of specificaties beoordelen wij met ons team tot op detailniveau. En als we kansen op verbeteringen zien, overleggen wij deze. Want soms kan iets anders of beter. Of voordeliger.

Heb je een specifiek probleem op het gebied van kunststof? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek voor een creatief en passend antwoord op jouw vraag.