SPECIALIST IN DE MEEST
UITDAGENDE MARKTEN

Hemabo heeft passie voor de mechanische bewerking van kunststoffen uit halffabrikaat. Op basis van ervaring én het hoogwaardige machinepark kan Hemabo inmiddels elk soort opdracht aan. Echter, vanuit het Hemabo DNA is er de drive om zich in de markt van opdrachtgevers te verdiepen. Die verdieping heeft in de loop der tijd geresulteerd in een aantal specifieke markten die terugkerend om de producten van Hemabo vragen. In de volgende markten is Hemabo gespecialiseerd. Opdrachtgevers kunnen direct profiteren van de al aanwezige expertise.

HIGHTECH SYSTEMS & INTEGRATION

De markt van hightechsystemen maakt gebruik van zeer geavanceerde technologieën. Kunststof producten van Hemabo zijn hier geschikt vanwege de hoge slijtvastheid, chemische weerstand en specifieke elektronische en mechanische eigenschappen.

SEMI CONDUCTOR & ELECTRONICS

De wereldwijde productie van IC-chips berust op zeer geavanceerde technologieën en machinebouw. Hemabo produceert voor de elektronische sector componenten die worden toegepast in de gehele breedte van het wafer-productieproces.

MEDICAL & LIFE SCIENCES

Hemabo werkt al vele jaren in de (bio)medische markt als leverancier van custom tools en hulpgereedschappen aan ziekenhuizen, maar ook van medische apparatuur aan OEM-fabrikanten. De keuze van het juiste (gecertificeerde) materiaal en de juiste bewerkingsmethodiek en kwaliteitsgraad zijn van het grootste belang in dit veeleisende marktsegment.

FOOD & BEVERAGES

Vanwege de regelgeving in deze sector wordt er gewerkt met specifieke kunststoffen die geschikt zijn voor contact met levensmiddelen. Hemabo werkt op klantspecifieke toepassing met specifieke kunststoffen die 100% aan deze eisen voldoen.