SPECIALIST IN DE MEEST
UITDAGENDE MARKTEN

Wij hebben passie voor de mechanische bewerking van kunststoffen uit halffabricaat. Op basis van ervaring, knowhow én het hoogwaardige machinepark kunnen wij inmiddels elk soort opdracht aan. Echter, vanuit ons DNA is er de drive om ons in de specifieke markt van opdrachtgevers te verdiepen. Deze verdieping heeft ervoor gezorgd dat wij gespecialiseerd zijn geraakt in de volgende markten:

HIGHTECH SYSTEMS & INTEGRATION

De markt van hightechsystemen maakt gebruik van zeer geavanceerde technologieën. Onze kunststofproducten zijn hier uitermate geschikt voor vanwege de hoge slijtvastheid, chemische weerstand en specifieke elektronische en mechanische eigenschappen.

SEMI CONDUCTOR & ELECTRONICS

De wereldwijde productie van IC-chips berust op zeer geavanceerde technologieën en machinebouw. Wij produceren voor de elektronische sector componenten, die worden toegepast in de gehele breedte van het wafer-productieproces.

MEDICAL & LIFE SCIENCES

Wij werken al vele jaren in de (bio)medische markt als leverancier van custom tools en hulpgereedschappen aan ziekenhuizen. Maar ook van medische apparatuur aan OEM-fabrikanten. De keuze van het juiste (gecertificeerde) materiaal, de juiste bewerkingsmethodiek en kwaliteitsgraad zijn van het grootste belang in dit veeleisende marktsegment.

FOOD & BEVERAGES

Vanwege de regelgeving in deze sector wordt er gewerkt met specifieke kunststoffen die geschikt zijn voor contact met levensmiddelen. Wij werken aan klantspecifieke toepassingen met het type kunststof dat 100% aan deze eisen voldoet.