HEMABO LEGT DE LAT HOGER DANKZIJ TOOLDIRECTOR

Om eventuele verschillen tussen een testorder en een herhaalorder in de toekomst te voorkomen, heeft Hemabo geïnvesteerd in een nieuw softwaresysteem: ToolDIRECTOR van COSCOM. Dit gereedschap inventarissysteem verhoogt de kwaliteit, consistentie en snelheid van de bewerkte producten.

ToolDIRECTOR beheert de volledige gereedschapsinventaris voor Hemabo. Er zijn meerdere voordelen te benoemen van het werken met deze software:

  • Verdere verhoging van hun kwaliteit, omdat de medewerkers van Hemabo samen het systeem vullen met hun kennis en omdat het gereedschap altijd in goede conditie is.
  • Producten en kwaliteit worden nog consistenter, omdat het systeem processen automatiseert op basis van de kennis van de medewerkers en eerder gedane opdrachten. Hierdoor zijn herhaalorders altijd exact gelijk aan het originele product.
  • Sneller kunnen inspelen op de klantvraag, omdat ToolDIRECTOR de processen en instellingen onthoudt, waardoor een machine niet handmatig opnieuw ingesteld hoeft te worden.
  • Omdat de gereedschappen altijd in goede conditie zijn en instellingen geborgd zijn in de kennis en het geheugen van het systeem, kan Hemabo produceren met een veel kleinere foutmarge.