Hemabo
FB IN
NL | EN | DE

Markten

Hightech systems

Hightech Systems & Integration

De markt van hightechsystemen maakt gebruik van zeer geavanceerde technologieën.
Lees verder


 

Semi Conductor & ElectronicSemicon

De wereldwijde productie van IC-chips berust op zeer geavanceerde technologieën en machinebouw.
Lees verder


 

Medical & Life Sciences

Hemabo werkt al vele jaren in de (bio)medische markt als leverancier van custom tools en hulpgereedschappen.
Lees verder


 

Food & BeverageFood

Vanwege de regelgeving in deze sector wordt er gewerkt met specifieke kunststoffen die geschikt zijn voor contact met levensmiddelen.
Lees verder

 

 

Dit levert Hemabo u op:

 • Creatieve oplossingen die werken
  Ons team is deskundig en innovatief. Praktisch problemen vragen immers veelal niet om een standaardoplossing maar om een specifieke oplossing die écht werkt.
 • Technologisch hoogwaardig eindresultaat
  Wij waarborgen een strikt kwaliteitsbeleid en werken uitsluitend met hooggekwalificeerd personeel en geavanceerde meetapparatuur. Onze moderne werkplaats biedt ons team alle mogelijkheden om hoogwaardig draai-, en freeswerk te realiseren.
 • Ruim assortiment
  Hemabo heeft een sterke relatie met vooraanstaande kunststofproducenten en houdt zelf een grote voorraad halffabrikaten waaronder een uitgebreid assortiment exotische materialen ten behoeve van specifieke markten.
 • Technische support
  Hemabo is specialist op het gebied van technische kunststoffen. U bent bij ons altijd verzekerd van professionele ondersteuning door vakexperts. Bij voorbeeld bij het selecteren van het meest geschikte materiaal en de bewerkingsmethode voor uw toepassing of bij de ontwikkeling van nieuwe producten.
Top