+

KLANTSPECIFIEKE
OPLOSSINGEN VOOR
FOOD & BEVERAGE

+

LEVERANCIER
VOOR DE MEDISCHE
INDUSTRIE

+

PRODUCENT
VOOR DE MEDISCHE
SECTOR

+

SPECIFIEKE
EN MECHANISCHE
SECTOR

DESKUNDIG EN INNOVATIEF

DESKUNDIG EN INNOVATIEF

Wij waarborgen een strikt kwaliteitsbeleid. Hoe? Door te werken met uitsluitend hooggekwalificeerd personeel en geavanceerde meetapparatuur.

OPLOSSINGEN OP MAAT

OPLOSSINGEN OP MAAT

Praktische problemen vragen immers veelal niet om een standaardoplossing maar om een specifieke oplossing die écht werkt.

SPECIFIEKE MARKTEN

SPECIFIEKE MARKTEN

Wij hebben een sterke relatie met vooraanstaande kunststofproducenten. Ook houden we zelf een grote voorraad halffabricaten ten behoeve van specifieke markten.

PRECISIE KUNSTSTOFTECHNIEK

Hemabo neemt een Europese toppositie in als veelzijdig mechanisch bewerker van kunststoffen uit halffabricaat. Op dit niveau opereren betekent automatisch dat wij méér doen dan producten leveren. Om preciezer te zijn: alle producten zijn de uitkomst van inhoudelijke vragen, die wij stellen aan onze opdrachtgevers. Ons denken en doen staat volledig in het teken van de uitdagende vraagstukken van onze klanten. Met onze ervaring en knowhow denken wij mee. Dit samenspel is ons DNA. Het resultaat is precisie kunststoftechniek die aan jouw eisen voldoet.

HELDERE COMMUNICATIE

Wij zijn helder. Over de beloofde kwaliteit en over de overeengekomen levertijd. Die komen wij na. Hoe dan ook. Op basis van korte, directe lijnen. Tot op het meest gedetailleerde orderniveau. Hiermee voorkomen wij kostbare downtime aan jouw zijde. Door te beloven wat we doen en te doen wat we beloven. Tot en met een vlekkeloze logistieke levering van de producten. Waar en wanneer je maar wilt.

+ bekijk meer